Теодор Салпаров бе гост на Петър Бакърджиев от bTV в поредния епизод

...
Теодор Салпаров бе гост на Петър Бакърджиев от bTV в поредния епизод
Коментари Харесай

Салпаров: Ние допуснахме Левски да ни победи! Срещу Хебър и Дея ще играе без напрежение

Теодор Салпаров бе посетител на Петър Бакърджиев от bTV в следващия епизод на подкаста „ За спорта без клишета “.

Либерото на първенеца Хебър приказва за идния през днешния ден способности мач против Дея спорт (Бургас), който ще е повтаряне на финала за Купата на България. 

Салпаров не пропусна да разяснява и загубата на Хебър от младия отбор на Левски София с 2:3. 
 Хебър и Дея излизат за здрава борба в дербито на efbet Супер Волей Хебър и Дея излизат за здрава борба в дербито на efbet Супер Волей
“Там е, в случай че натиснеш младежта изначало с каквото можеш, може и да не създадат мач, тъй като е до душeвност. Така, че не се измъкнаха, а ние им го подарихме почтено казано. Те направиха страховит мач и се бореха до края, само че чисто психически... 1:0, биеш на 18, във втория гейм водиш 16:11 и с 3 пъти положително посрещане не можеш да отиграеш, от там потеглят нещата. Това е волейболът, отлично на тях! За да се случи това нещо, те имат виновност, те до последно се бореха, а и ние. В четвъртия ние падахме 21:24, пък се върнахме. Можеше като по-опитният тим да спечелим, само че евала за себераздаването на тези млади момчета! Един Александър Къндев направи необикновен мач, Ники Желязков просто съумя да извърти доста хора, с цел да откри точната групировка, която да може да победи Хебър и се получи. Хубаво е, че не излизат като обречени против нас, а са надъхани, както ще бъде и в този момент с Дея спорт ”, съобщи Теодор Салпаров.
 Георги Братоев: Надявам се да вземем повече в сравнение с във финала за Купата Георги Братоев: Надявам се да вземем повече в сравнение с във финала за Купата
“Срещу нас е по-лесно да се играе, тъй като всеки знае, че може да стане воин, в случай че бие. Това значи, че не играят напрегнат ”, добави либерото на Хебър.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР